top of page
kantoor
icons6.png

De rustigste werkkamers

icons6.png
furnicons8.png

uw werkplek is meer dan alleen een ruimte om te werken; het is de basis voor productiviteit, creativiteit en succes. Sinds de corona-crisis is een home office dan ook niet meer weg te denken uit uw woning. Of het nu gaat om een volledig ingericht bureau of een klein stukje leefruimte met net genoeg afscherming voor oppperste concentratie en de obligatoire video-call.

Ons assortiment bureel inrichtingen is ontworpen om u te helpen een inspirerende en functionele werkomgeving te creëren waarin u kunt stijgen naar een nieuw niveau.

 

Wij helpen u bij het vinden van de bureelinrichting die uw productiviteit en creativiteit stimuleert.

heerser
stof Schaar
Man in moderne studio
Binnenhuisdesign

 Wij helpen je graag met raad en daad 

maten en afmetingen

Het juiste salon moet niet alleen stijlvol zijn maar ook passen in de beschikbare ruimte.

 

Onze plaatsingsspecialisten adviseren u over de ideale afmetingen en indeling van het salon, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw woonruimte.

stoffen en stofgroepen

Met een uitgebreide selectie materialen, waaronder hoogwaardige stoffen en lederopties, begeleiden we u bij het kiezen van materialen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

 

We delen informatie over duurzaamheid, onderhoud en comfort, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen.

wij volgen de laatste interieurtrends

We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en delen onze inzichten graag met u. Of het nu gaat om kleurenpaletten, patronen of designelementen, we bieden suggesties die aansluiten bij de huidige trends, maar ook tijdloos genoeg zijn om langdurig plezier te bieden.

Onderbouwd
advies met kennis

Door een persoonlijke benadering en expertise in interieurontwerp streven we ernaar om de u te helpen bij het kiezen van een salon dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos past in hun levensstijl en behoeften.

bottom of page