top of page
HKL-Relaxfauteuil-KS975122-EC21007-Cloudy-Pearl-Medium-Sf-26.jpg
icons5.png

De comfortabelste relaxen

icons5.png

Ultiem comfort en ontspanning in uw huis, vindt u bij onze relaxzetels. Geen twee mensen hebben dezelfde ontspanningsbehoeften en daarom bieden we een scala aan keuzemogelijkheden.

 

Van talloze stoffen en leer tot verschillende ontwerpen en stijlen met allerlei functies en accessoires. Bij MS2000 willen we dat u thuiskomt in de ultieme comfortzone, waar stress vervaagt en ontspanning bloeit.

 

Laat ons u helpen bij het vinden van de relax-zetel die perfect bij u past, en geniet van het comfort en de stijl die alleen wij u kunnen bieden.

HKL Relaxfauteuil CA15018 CA02 Aurelia Red Sf 09.jpg
Hukla_edited.png

Hukla

Hukla is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van relaxfauteuils en banken. Kenmerken en aspecten van HUKLA zijn onder andere hun ergonomische ontwerpen met hoogwaardige materialen. Zo volgt een HUKLA-relax de natuurlijke contouren van het lichaam, Dankzij vakmanschap om duurzame en kwalitatief hoogwaardige meubels te produceren.

Recor Originals Oviedo relax sf23 ppl.jpg
Recor_logo_wit_png.png

Recor

Recor is een Belgisch meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van meubels voor woon- en slaapkamers. Door het brede assortiment van RECOR meubels met moderne en eigentijdse designs, passen hun meubels goed in diverse interieurstijlen en kunnen klanten meubels vinden voor verschillende kamers in hun huis.

heerser
leather-2022-12-15-22-27-45-utc.jpg
RCR Lindos Inf01 Open.jpg
HKL LS411720 CA1902 M Rodeo Goa Sf 25.jpg

 Wij helpen je graag met raad en daad 

maten en afmetingen

De juiste relax moet niet alleen comfort bieden, maar ook passen binnen het interieur in de beschikbare ruimte.

 

Onze plaatsingsspecialisten adviseren u over de ideale afmetingen en indeling van de relax binnen de woonruimte, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw ruimte.

leder en ledersoorten

Met een uitgebreide selectie materialen, waaronder hoogwaardige lederopties, begeleiden we u bij het kiezen van materialen die zowel esthetisch als comfortabel zijn.

 

We delen informatie over duurzaamheid, onderhoud en comfort, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen.

wij volgen de laatste interieurtrends

We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en delen onze inzichten graag met u. Of het nu gaat om kleurenpaletten, patronen of designelementen, we bieden suggesties die aansluiten bij de huidige trends, maar ook tijdloos genoeg zijn om langdurig plezier te bieden.

Onderbouwd
advies met kennis

Door een persoonlijke benadering en expertise in interieurontwerp streven we ernaar om de u te helpen bij het kiezen van een relax dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de nodige comfort biedt naar gelang uw behoeften.

bottom of page