top of page

 Ons verhaal 

MS2000wit.png
slogan.png
Meubelen MS2000: een verhaal met passie voor uw interieur

MS2000 startte in 1953 in een klein handelspandje in het hart van Tienen  maar groeide ondertussen uit naar een uitgestrekte interieurwinkel van maar liefst 12000 m² net buiten het centrum.

Met 70 jaar geschiedenis achter de kiezen staat nu de derde generatie aan het roer, bestaande uit twee broers en een schoonbroer.

 

Dat warme familiale karakter en de passie voor interieur willen we nog meer uitstralen en met die ambitie werken we aan de toekomst. Een gezellige woonwinkel waarin mensen niet alleen binnenstappen om hun interieur te vernieuwen, maar zich ook meteen thuis voelen en nieuwe ideeën kunnen opdoen. 

 

De passie voor interieurontwerp en de hechte familieband kan iedereen hier voelen.

MS2000_FOTOS_TOONZAAL_JSV0171.jpg
webicons2.png
ontdek ons team
back.jpg
Ons team: een goed geoliede machine!

Ontmoet ons gepassioneerde team! Bij onze meubelwinkel streven we naar perfectie met een team dat niet alleen expert is in meubels, maar ook gedreven is door jouw tevredenheid. Of je nu inspiratie zoekt of specifiek advies nodig hebt, ons team staat klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. Samen maken we van jouw huis een thuis.

back.jpg
Materiaalkennis en interieurtrends.

Ontdek tijdloze stijl en duurzaamheid in onze meubelwinkel. Elk stuk volgt de laatste interieurtrends met zorgvuldig gekozen materialen. Maak je huis modern en tijdloos met onze collecties.

Flatlay stalen en kleuren sf01_edited.jpg
webicons7.png
Behulpzaam en sterk in service
back.jpg
Snel, vriendelijk en proper.

Ervaar moeiteloze service met onze meubelplaatsingen. Snelheid, vriendelijkheid en netheid staan centraal bij elke installatie. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom zorgen onze vriendelijke vakmensen ervoor dat jouw meubels vlot en met zorg op hun plek komen.

Cabinet Maker Sketch
Excellente leverings- en plaatsingsdienst
webicons5.png

 Ons team 

Maak kennis met ons toegewijde team, bestaande uit ervaren interieurspecialisten en vakkundige plaatsers. Bij MS2000 streven we ernaar om jouw interieurwensen tot leven te brengen met passie en expertise.

back2.jpg

- Wij werven aan -

Plaatsers met rijbewijs C

Wij zijn momenteel op zoek naar een chauffeur C die zijn werk als chauffeur graag combineert met het monteren van meubelen. In deze functie zal je instaan voor het vervoeren van meubels, alsook het monteren en plaatsen ervan. Je vertrekt vanuit de meubelzaak in Tienen en rijdt naar de klanten thuis. Aangekomen bij de klant, los je samen met je collega de goederen uit de vrachtwagen. Indien zo met de klant overeengekomen monteer je samen met je collega de meubelen bij de klant aan huis.

bottom of page