top of page
beka2_edited.jpg
icons.png

De zachtste bedden

icons.png

Stap binnen in een oase van rust en schoonheid bij MS2000, waar we begrijpen dat de slaapkamer het meest intieme deel van uw huis is.

 

Ons uitgebreide assortiment slaapkamers is ontworpen om u nachtrust te verrijken en uw slaapomgeving te transformeren tot een heiligdom van rust en comfort. Het is een plek waar u tot rust kan komen na een lange dag.

 

Wij kunnen u helpen bij het creëren van de slaapkamer van uw dromen, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Bezoek onze showroom en ontdek de ongeëvenaarde wereld van MS2000 slaapkamers!

SLIDER_BED.jpg

Nu ook verkrijgbaar bij MS2000 bedding van Vandyck!

Beka sfeerbeeld sf07.jpg
beka-logo.png

BEKA

BEKA is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van matrassen, boxsprings en bedtextiel. Een paar kenmerken en aspecten van BEKA zijn de Hoogwaardige Slaapproducten waaronder matrassen en boxsprings die zijn ontworpen voor comfortabele en gezonde nachtrust. Mensen kunnen voor BEKA kiezen vanwege de combinatie van kwaliteit, comfort, innovatie en keuzemogelijkheden die het merk biedt.

latt_producten_bedkader_4_2.jpg
LATTOFLEX_LOGO_BLACK_RGB_edited.png

Lattoflex

Lattoflex is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van lattenbodems en matrassen. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in België en heeft een sterke reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige slaapsystemen. Over het algemeen is Lattoflex een gerespecteerde naam in de slaapindustrie vanwege zijn nadruk op kwaliteit, ergonomie en innovatie in slaapsystemen.

heerser
matras
bed
latt_producten_bedkader_oscar_detail.jpg.webp

 Wij helpen je graag met raad en daad 

maten en afmetingen

Het juiste bed moet niet alleen zacht zijn en comfort bieden, maar ook passen in de beschikbare ruimte.

 

Onze plaatsingsspecialisten adviseren u over de ideale afmetingen en indeling van het bed, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw slaapruimte.

Boxsprings tot
nieuwe GELTEX-matrassen

Met een uitgebreide selectie aan boxsprings, tot de nieuwste GELTEX-matrassen, begeleiden we u bij het kiezen van het juiste bed op uw maat.

 

We delen informatie over duurzaamheid, onderhoud en comfort, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen.

wij volgen de laatste interieurtrends

We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en delen onze inzichten graag met u. Of het nu gaat om kleurenpaletten, patronen of designelementen, we bieden suggesties die aansluiten bij de huidige trends, maar ook tijdloos genoeg zijn om langdurig plezier te bieden.

Onderbouwd
advies met kennis

Door een persoonlijke benadering en expertise in interieurontwerp streven we ernaar om u te helpen bij het kiezen van een bed, zodat u uw eigen persoonlijke oase van rust kan vinden bij uw thuis.

bottom of page