top of page
2M Living Gadia eettafel Vandecasteele Alicia 03-19 sf70.jpeg
furnicons14.png

Stoelen

furnicons7.png
furnicons14.png
furnicons11.png

een stoel is niet zomaar een meubelstuk. Het is een plek waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen om uw huis compleet te maken.

 

Onze uitgebreide collectie stoelen is ontworpen om net dat vleugje elegantie aan uw interieur toe te voegen. Wij helpen u de stoel te vinden die perfect past bij de stijl van uw woning.

heerser
VDC Adyl sf08.jpg
VDC Kaz Table Patricia Chair.jpg
VDC Hapy Sf03.jpg

 Wij helpen je graag met raad en daad 

maten en afmetingen

De juiste stoelen moeten niet alleen stijlvol zijn maar ook passen in de beschikbare ruimte.

 

Onze plaatsingsspecialisten adviseren u over de ideale afmetingen en indeling van de stoelen, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw woonruimte.

stoffen en stofgroepen

Met een uitgebreide selectie materialen, waaronder hoogwaardige stoffen en lederopties, begeleiden we u bij het kiezen van materialen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

 

We delen informatie over duurzaamheid, onderhoud en comfort, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen.

wij volgen de laatste interieurtrends

We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en delen onze inzichten graag met u. Of het nu gaat om kleurenpaletten, patronen of designelementen, we bieden suggesties die aansluiten bij de huidige trends, maar ook tijdloos genoeg zijn om langdurig plezier te bieden.

Onderbouwd
advies met kennis

Door een persoonlijke benadering en expertise in interieurontwerp streven we ernaar om de u te helpen bij het kiezen van een selectie stoelen dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos past in hun levensstijl en behoeften.

bottom of page