top of page
WEB18_edited.jpg
icons4.png

De gezelligste salons

icons4.png
icons5.png

Bij MS2000 vindt u comfort en kwaliteit verweven in elke vezel van onze salons. Of u nu op zoek bent naar een gezellige 2-zit, een ruime 3-zit, een stijlvolle opstelling met een chaise longue of zelfs een volledig op maat uitgetekend salon, wij maken uw woonwensen werkelijkheid.

We begrijpen dat uw interieur uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte salons die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en ruimte. Kies uit een gamma aan stoffen, kleuren en designs om een salon te creëren dat niet alleen comfortabel is, maar ook naadloos aansluit bij uw interieurvisie.

Bij MS2000 hebben we een passie voor uw interieur. Ontdek het verschil van comfort en kwaliteit met onze uitgebreide collectie salons, en laat uw woonruimte stralen met stijl en comfort, elke dag opnieuw.

JEAN-MARIE A4.jpeg
authentix.png

Authentix

AUTHENTIX staat garant voor betrouwbare producten, met een hart en een ziel. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs daarom krijgen alle AUTHENTIX-sofa’s de naam van één van hen. Bij AUTHENTIX tonen we graag de gezichten van de mensen achter het merk, van vakbekwame medewerkers uit de verschillende stadia van het productieproces.
Eerlijk, authentiek en vol karakter.

0110444_wessex.jpeg
Natuzzi_wit.png

Natuzzi

Natuzzi Editions is specifieke gericht op eigentijdse  comfortabele salons die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Moderne ontwerpen,  hoogwaardige materialen en vakmanschap dat is NATUZZI Editions. NATUZZI streeft ernaar om comfortabele en esthetisch aantrekkelijke meubelen te bieden die passen bij diverse interieurstijlen. Of het nu gaat om lederen of stoffen bekleding,

Editions staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit.

Londen-Vincent.jpg
h&h.png

Henders & Hazel

Henders & Hazel dat zijn eigentijdse en stijlvolle meubelcollecties met een diverse assortiment. Henders & Hazel staat bekend als trendsetter in interieur en dat zie je ook. Het assortiment omvat diverse materialen, kleuren en ontwerpen, waardoor u als klant een ruime keuze hebt om meubels te vinden die passen bij uw persoonlijke smaak en interieurvoorkeuren.

heerser
stof Schaar
Man in moderne studio
Binnenhuisdesign

 Wij helpen je graag met raad en daad 

maten en afmetingen

Het juiste salon moet niet alleen stijlvol zijn maar ook passen in de beschikbare ruimte.

 

Onze plaatsingsspecialisten adviseren u over de ideale afmetingen en indeling van het salon, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw woonruimte.

stoffen en stofgroepen

Met een uitgebreide selectie materialen, waaronder hoogwaardige stoffen en lederopties, begeleiden we u bij het kiezen van materialen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

 

We delen informatie over duurzaamheid, onderhoud en comfort, zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen.

wij volgen de laatste interieurtrends

We houden de laatste interieurtrends nauwlettend in de gaten en delen onze inzichten graag met u. Of het nu gaat om kleurenpaletten, patronen of designelementen, we bieden suggesties die aansluiten bij de huidige trends, maar ook tijdloos genoeg zijn om langdurig plezier te bieden.

Onderbouwd
advies met kennis

Door een persoonlijke benadering en expertise in interieurontwerp streven we ernaar om de u te helpen bij het kiezen van een salon dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos past in hun levensstijl en behoeften.

bottom of page